Call us Today (+31) 6 51 51 10 61

Nieuwe LED verlichting in de kas voor Laan Tulips

Duurzaam en kwaliteit.

Nu de dagen weer korter worden is een goede belichting voor de tulpen van essentieel belang. Met het oog op duurzaamheid en kwaliteit heeft de oude belichting plaats gemaakt voor een innovatief LED systeem. De LED verlichting in de kas helpt ons naar een nog mooier resultaat in de vaas.

Kleuren sturen voor het juiste resultaat.

Met deze LED belichting hebben we de mogelijkheid specifiek te belichten met de juiste kleuren. De tulp reageert goed op Blauw, rood en ‘verrood’ licht. Verrood is voor het menselijk oog slecht zichtbaar maar voor de tulp een belangrijke kleur om de groei mee te sturen. Door de LED verlichting in de kas kunnen we deze kleuren in de juiste mix aan bieden. Hierdoor  groeit het gewas sneller, krijgt het groener blad en spreid het gewas zich mooier.

Met een nog mooiere bos tulpen van Laan Tulips als resultaat!