Call us Today (+31) 6 51 51 10 61
Westerkoggeflora 2016

Westerkoggeflora 2016 ‘Lekker op de trekker’

Onze Nico is weer druk bezig met de voorbereiding van de Westerkoggeflora 2016. Ook dit jaar is Laan Tulips vertegenwoordigd met onze beste tulpen en nieuwe soorten. Onze inzending is in zijn geheel verzorgd door Nico Koopman die al jaren met succes deelneemt aan deze prachtige bloemenshow.

Het thema van de 35ste Westerkoggeflora is ‘Lekker op de trekker’. Tussen de duizenden tulpen kunt u daarom meer dan 30 oldtimer tractoren van bekende merken als John Deere, Renault, Fordson en Fendt vinden. Maar ook de toebehoren zijn volop te bewonderen; bijvoorbeeld een oude ploeg of hooiwagen.

Het geheel word opgevrolijkt met muziek van de DJ’s van de Nederlandse Grammafoon Genootschap. Bekende nummers spelen zij af door middel van de nostalgische vinyl.

De koggehal in de Goorn zal vol staan met oldtimer trekkers versierd met prachtige boeketten.

Kom 29, 30 en 31 januari bij ons in de Koggehal in de Goorn om te genieten van deze prachtige tulpen show.

 

Voor actuele informatie kijk op: Facebook Westerkoggeflora